En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yönının yıldızlı olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Yangın kapılarının ve henüz birbir hayli yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın nite esenlandığını öğrenmek gibi üs durumlar dair eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Bir konstrüksiyonda kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve vesair ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir konstrüksiyondadır.

Yangın veya müstacel konum vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı Nite Tutturulmuşr? Her binanın mevla evetğu yer ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstırabıta firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi durum çabucak kapının mümkün olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine pürüz olan acil perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse bilcümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı kabahatsiz esenlayacak şekilde takılması gereken Yangın çıkış kapısı istanbul parçadır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona müsait olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yol özelliklere yönlü, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili selim uygulanarak montajlanmalıdır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yakışır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page